A LA FUNDACIÓ COMTAL FEM 25 ANYS!

Celebrem 25 anys d’intervenció socioeducativa i laboral al Casc Antic de Barcelona, i ho volem compartir amb tots vosaltres! És per això que estem organitzant moltes activitats i esdeveniments que anireu coneixent al llarg d’aquest curs.

El primer acte de celebració dels 25 anys ha sigut una exposició fotogràfica. Hem conegut l’evolució de la fundació, basada en els nostres valors i, com sempre, els infants i joves de la casa han sigut els protagonistes!

D’altra banda, hem aprofitat l’exposició per presentar la nova imatge corporativa de la fundació i hem brindat tots junts per seguir treballant per un futur millor per totes les persones que acompanyem dia a dia a la Fundació Comtal.

El segon esdeveniment organitzat per la Fundació Comtal  amb motiu dels 25 anys ha sigut una Jornada Tècnica per parlar de la situació de vulnerabilitat que viuen molts joves a la ciutat de Barcelona. La jornada va contar amb la presencia de professionals de diferents sectors que van parlar sobre aquesta realitat i també amb la ponència de joves de l’àrea de formació de la Fundació Comtal, que ens van explicar les seves vivències i experiències personals.

Volem agrair la tasca i la implicació de totes les organitzacions, empreses, entitats, amics, socis, voluntaris i professionals que heu apostat per nosaltres. Gràcies al vostre suport, els infants i joves als que atenem tenen l’oportunitat de poder reescriure el seu futur.

Tots junts hem aconseguit atendre a més de 47.000 infants, joves i famílies i hem portat a terme 22 projectes d’integració social.

A continuació, podeu veure el vídeo dels 25 anys fent clic a la imatge: