CAMPANYA SOLIDÀRIA DE NADAL

CartellA3_Nadal2015_FundComtal_OK

Què necessitem?

Aconseguir fons per destinar al programa de beques educatives.

  • Fes una DONACIÓ i aporta el teu granet de sorra de forma puntual, ajudant un infant a trobar el seu lloc, sentir-se acompanyat… i somriure.
  • Fes TEAMING a favor de la Fundació Comtal, i col·labora amb només 1 EURO AL MES.
  • Organitza un esdeveniment solidari (festa, mercadet solidari, concert, cursa, …) i recapta fons per destinar al programa de beques educatives.
  • Adquireix el material solidari de la campanya #EmdicBenjamin per regalar aquest nadal a treballadors, companys i amics.

Aliments perdurables:

Arròs, pasta, farina, cereals, fruits secs, oli, llet, sucs, galetes, xocolata, llaunes de tonyina, tomàquet fregit i natural, cigrons i llenties seques i cuites, fruites en conserva, sucre, sal, mantega, cacau en pols, ketchup, puré de patates, paté, cafè.

Material escolar nou per a joves de 13 a 18 anys:

Pendrives, estoigs, compassos de dibuix tècnic, calculadores científiques, jocs de rotring, diccionaris de català i diccionaris d’anglès, llibres de lectura juvenil en castellà, còmics, retoladors vileda, plastidecor, packs paper vegetal DINA-4 i DINA-3.

Joguines i regals nous per a infants de 3 a 12 anys:

Jocs de taula, manualitats per pintar, cordes de saltar, pilotes, nines, jocs per fer polseres.

Jocs i regals nous per a joves de 13 a 18 anys:

Jocs de taula, cascos per escoltar música, jocs d’altaveus per ordinador, pilotes, sacs de dormir, paquets de material per fer polseres, bufandes, gorros.


Tots els beneficis es destinaran al programa de beques per infants i joves que ho necessiten.

Gràcies per posar-vos en contacte amb l’Ainara García i participar en una de les accions solidàries. comunicacio@comtal.org / 932954636 / 609734340.