CAT | ESP

Tu ets la peça clau per canviar el futur dels infants i joves més vulnerables. Fes-te soci/sòcia de la Fundació Comtal i ajuda’ls a reescriure el seu futur. Amb el teu suport econòmic podrem reescriure l’educació, la situació familiar i laboral dels més de 2.000 infants i joves que cada any atenem, amb garanties de futur.
No podem fer-ho sense el teu suport.

 

Amb quant vols col·laborar?

Dades Personals
Forma de pagament


* camps obligatoris

[recaptcha size:normal]

Fent-te soci/sòcia de la Fundació Comtal col·labores econòmicament de forma regular, transformant la vida dels infants i joves que més ho necessiten. Nosaltres ens comprometem a mantenir-te al dia dels èxits que tu fas possible i també informat a través dels nostres canals de comunicació.

Moltes gràcies per fer-los costat.

“He decidit fer alguna cosa per ajudar la gent que està a prop i que la necessita. Saber que amb un petit esforç puc contribuir em dona satisfacció. M’enriqueix com a persona”
Paula, sòcia de la Fundació Comtal.

La teva aportació té beneficis fiscals. Podràs deduir-te fins a un 80% de la teva donació. Per a més informació, fes clic aquí.

Així distribuïm els nostres fons:

 

contacta-4Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 295 46 36 o enviant un mail a comtal@comtal.org

Back to Top
Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem encantats! Tel. 93 319 98 55 • Fax 93 295 46 36 • email comtal@comtal.org

Subscriu-te!

Estigues  informat/da de totes les activitats de la Fundació
ENVIA
close-link
Estigues informat/da de totes les activitats de la Fundació
X