DIES DE MÀGIA I VACANCES COMPARTIDES

Gràcies al suport de La CaixaProInfancia, l’Ajuntament de Barcelona, la Direcció General d’Atenció a la Infància, Educo i els 26 voluntaris i col·laboradors hem fet possible un estiu ple de possibilitats pels infants i joves del barri. De tot cor, gràcies! 

Aquest curs han participat un total de 215 infants i joves entre el casal d’estiu, organitzat del 22 de juny al 10 de juliol,  les colònies, els campaments i el casal d’agost, que per segon any consecutiu es va portar a terme durant la primera quinzena.

A través de la pregunta “I tu, quin súper heroi ets?” es van anar organitzant tota una sèrie d’activitats esportives, lúdiques i culturals per aconseguir un mateix objectiu: que els infants i joves visquessin el temps de lleure de forma positiva, sana i transformadora.

Així va ser. Van ser dies plens d’alegria, confiança i màgia, de vacances compartides.

Durant els campaments a Cal Paradís els infants van poder gaudir envoltats de natura, minut a minut, en companyia, organitzant-se per a fer les tasques, descobrint la millor manera d’acomodar-se dins les tendes de campanya, fer els àpats i preparar els jocs. Aquest any vam implicar als adolescents en la preparació dels campaments i durant l’última setmana van fer els jocs, van anar a comprar el material i van organitzar els àpats…. El resultat realment va ser molt positiu i va servir com aprenentatge que de ben segur els servirà en el futur.

Durant les Colònies, els 40 infants i adolescents es van traslladar fins al bell mig de la Garrotxa, a la casa Mas Colltort. Sempre els hi quedarà el record de l’aventura i de les excursions pel riu, els banys a la piscina acompanyats de l’arc de Sant Martí, les visites al volcà Can Tià i les rutes per la fageda!

Durant el casal d’agost l’escenari va tornar a ser una mica el de sempre, al mig de la ciutat. Això no va impedir per organitzar tot tipus de sortides a la platja i jocs al parc, tallers de fang i sorpreses com les de la vista a la Illa Fantasia o l’Aquàrium!

Aquest estiu infants, joves, educadors i voluntaris ens ho vam passar pipa!

‪#‎ObertperVacances