IMG_2177

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja hem obert!

La Llar Germà Adrià ha començat a donar els seus primers passos al quart pis de l’edifici de La Salle Barceloneta. Després del 13 de juliol que es va inaugurar no va trigar a omplir-se. Estàvem en ple estiu, així que els joves van anar ingressant a poc a poc. En quinze dies ja teníem seleccionats els 4 primers residents, tots ells joves que projecten el seu futur amb garanties d’èxit, i que s’allunyen de situacions familiars i personals complexes.

Després d’aquests quasi dos mesos d’ençà que la Llar va començar a caminar, segueixo treballant en la vessant més educativa del programa per establir els hàbits i dinàmiques de la casa, engranar la bona relació i coneixença amb l’escola i la comunitat educativa i planificar les activitats de formació dels nois.

Estem tot just a l’inici. Aquest és el meu primer projecte educatiu en l’àmbit social i estic animat. També m’ho miro amb respecte i sé que les dificultats aniran sortint, però confio en el suport dels companys de la Fundació com ja ho han fet fins ara. El repte personal és establir amb cadascun dels nois una relació d’ajuda, de confiança, de referència i de guia. Que se sentin acompanyats i que puguin aconseguir el seu gran objectiu: emancipar-se.

David Pérez, educador de la Llar Gmà. Adrià

 

Comentari

*