Laia RoseUs presentem la Laia Rose, una nena d’11 anys que aquest any farà 6è. La seva família és d’origen filipí, encara que ella ja va néixer a Barcelona. És la més gran de dues germanes, la seva germaneta es diu Shem i també és molt simpàtica, com tota la família.

La Laia participa al Centre Obert Tria des del curs 2009-2010, fent activitats de reforç educatiu i de temps lleure al llarg del curs i a l’estiu, a més de cant coral (gràcies al conveni de col·laboració que tenim amb el Palau de la Música Catalana dintre del Projecte Clavé XXI).

La família de la Laia sempre s’ha mostrat prou col·laboradora amb nosaltres i sempre, des dels seus recursos, ha buscat les millors opcions per les seves filles. Fins i tot ha estat “ambaixadora” dels seus amics  filipins, portant-los al Tria. La Laia sempre es mostra molt contenta i disposada a participar creativament en tot allò que se li proposa. Mostra molt d’entusiasme i sempre diu que ella “és del Tria”.

Dintre del grup d’iguals sempre aporta una actitud positiva i constructiva, ajudant sense cap mena de superioritat a tots els companys. Mica en mica anem descobrint que entre d’altres qualitats brillants té la de la música. Tal és així que el Palau li ha ofert una beca perquè pugui participar de la seva escola de l’Orfeó.

PD. A la fotografia, la Laia participa a una activitat de cant coral organitzada al carrer en motiu del 20è Aniversari.

Equip educatiu del Centre Obert

Comentari

*