ArbreLes vivències individuals i familiars són úniques. Situacions vitals similars són viscudes de forma molt diferent en funció del nucli al que es pertany, la cultura, les experiències, els llenguatges emocionals i els límits establerts.

Per això, quan estem treballant amb un infant de forma propera intentem treballar també amb la família a la qual pertany, per entendre i ubicar la seva realitat en el propi context social i per veure com aquest s’hi enfronta.

Des del Centre Obert Tria ens acostem als infants amb aquesta proximitat i amb aquesta perspectiva, per això reforcem cada vegada més el treball amb les famílies, i ho fem d’una forma inclusiva i respectuosa.

L’experiència ens mostra que les mares són les persones més properes als infants i al Centre Obert, per això l’àrea de famílies es desenvolupa amb activitats adreçades a elles. Obrim les portes del centre a la participació familiar, generem noves sinèrgies i ens apropem per conèixer millor els infants i atendre’ls des de les seves necessitats concretes.

Creiem que una intervenció social que no consideri aquesta realitat, i més quan parlem d’infants que viuen situacions vitals difícils, és una intervenció immediata que no mira al futur i nosaltres volem fer-ho amb totes les garanties, tenint clar que res no succeix de forma separada o independent.

Vols saber una mica més del que fem al Tria amb els infants i les famílies?

Entra a la pàgina web

 

 

Comentari

*