EmdicBenjaminVadeVides

 

El Benjamin, nascut a Ghana, va arribar a Barcelona als 17 anys, sol. Després de viure durant un temps en un centre de menors es va quedar al carrer, i va venir a la Fundació Comtal perquè li donéssim un cop de mà. No tenia cap suport familiar ni ajut econòmic, així que vàrem acompanyar-lo fins aconseguir que l’acceptessin en un pis educatiu, en el qual viu fins al dia d’avui. També vàrem assesorar-lo perquè pogués regularitzar la seva situació  i començés a estudiar.

El Benjamin tenia clar que havia de treballar de valent per demostrar als que l’estàvem ajudant que podria tirar endavant. Així que va aconseguir, amb molt d’esforç i el nostre suport, especilitzar-se en la indústria càrnia i començar a treballar. Ara ja fa un temps que viu i estalvia per poder fer realitat allò que somia des de fa molt de temps, tornar a veure, per fi, el seu germà.

Motivació, suport per superar tots els obstacles, esforç, acompanyament… són elements clau perquè molts altres infants i joves com el Benjamin, sense ajut familiar ni recursos econòmics, puguin millorar la seva situació, rebre formació per començar a treballar i tenir un sou per poder viure.

#EmdicBenjamin

Ajuda a d’altres infants i joves com el Benjamin fent clic aquí!

 

Comentari

*