BannerWeb_ EmDicBeatriz_400x400px

 

La Beatriz ve cada setmana després de l’escola a l’espai de deures i la seva voluntària l’acompanya i l’ajuda amb les assignatures que més li costen. També juga i participa amb d’altres nens i nenes en els jocs, tallers i festes que organitzem. Se sent acollida i escoltada.

El grup de voluntaris i educadors ho donen tot per ajudar cada any més de 250 infants com la Beatriz a resoldre els problemes amb què es troben a l’escola, o amb la família. Els reben amb afecte i amb un somriure d’orella a orella perquè vegin tot el que són capaços de fer, i se sentin especials, únics.

Quan una criatura comença a fer les primeres passes sovint cau; però té algú de confiança al seu costat que l’ajuda a aixecar-se. Nosaltres, a través dels diferents espais de suport, intentem acompanyar els infants i adolescents a caminar, i els donem la mà quan cauen perquè puguin aixecar-se.

Ajuda a d’altres infants i joves com la Beatriz fent clic aquí!

Comentari

*