IMG_7074Una tarda meravellosa i màgica, de compartir i enriquir-nos. Vam fer l’última trobada de famílies de la UEC d’aquest curs, i va ser tot un èxit d’assistència.

Durant la primera part de la reunió vam compartir el treball fet, mostrant totes les activitats realitzades durant el curs. Després vam donar pas a un visionat de fotos comentades per l’equip educatiu, on posàvem cara i espais als moments viscuts. Els pares i mares miraven amb il·lusió les fotos on sortien els seus fills i poc a poc veien els resultats i els treballs, entenien millor la feina i es sorprenien de veure’ls treballar tant bé i amb tantes ganes.

Es va anar creant un clima de confiança i de vincle, perquè tots es sentien protagonistes al tenir un nexe en comú.

Al final de la tarda, vam realitzar una dinàmica amb les mares i pares dirigida per la MªJosé, una educadora. Com si d’una classe més d’educació emocional es tractés, havien de deixar-se portar per la música, i els sentiments, i obrir la seva creativitat per connectar amb els seus fills. El que va venir després va ser un espai d’enriquiment i creixement que, gràcies a la generositat de tots ells, van compartir en veu alta. Les seves pors, inquietuds, sentiments i ganes de veure en aquella dinàmica el millor futur per als seus fills.

Una experiència nova per a les famílies i també per a nosaltres. Tot l’equip de la UEC vam sortir amb les piles carregades i amb moltes ganes per continuar treballant amb més intensitat. Sens dubte, un regal que ens van donar i que va anar directe al cor, amb molta força.

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!

Carles Rodríguez, Coordinador de la UEC Comtal

 

Comentari

*