Hola, sóc la Laia, treballadora de la Fundació Comtal.
Concretament realitzo la meva tasca en el projecte Inserció-Prospecció de l’Àrea Laboral, amb l’objectiu de facilitar als joves de 16 a 35 anys l’entrada al món del treball, ja sigui acompanyant-los en la recerca activa de feina, com assessorant-los en el seu propi projecte professional, tot descobrint i reforçant les competències de cadascun d’ells i elles.

En aquest projecte també ens és molt útil la tasca dels i les voluntàries, que generalment ens donen suport en els espais de recerca de feina, de manera que amb la seva presència podem atendre de forma molt més individualitzada a cada persona en les tasques de buscar ofertes a diaris o internet, escriure el currículum, les cartes de presentació, etc. Altres vegades també ens han donat suport tot fent reforç individual a algun/a jove en concret que necessitava millorar en algun aspecte (càlcul, lecto-escriptura, etc).

Des d’aquest espai volem agrair a les persones que han estat i/o són voluntàries del projecte la seva aportació tan valuosa, i animar a aquells/es que s’hi vulguin afegir i aportar la seva experiència o el seu temps.

Laia Savall. Tècnica d’inserció laboral de la Fundació Comtal. Autora del bloc Koi-nobori.

Comentari

*