El setembre ja és aquí i amb ell la tornada a la vida quotidiana.  Per això, el passat dia 13, el Centre Obert Tria va rebre els voluntaris/es per celebrar una sessió informativa d’inici de curs.
Per rememorar els bons moments del Casal d’estiu la reunió va començar amb una recopilació fotogràfica d’aquells dies de juliol. Aigua, escuma, balls i molts somriures van omplir d’energia la presentació, i de força i ganes de treballar a tots els voluntaris/es que hi eren presents.
Aprofitant el bon ambient que s’havia creat els assistents es van anar presentant i van tenir la sorpresa de conèixer a la Izaskun Basterretxea, que s’encarregarà a partir d’ara de temes de Voluntariat.  En aquest moment, la Montse Pedret, coordinadora de Voluntariat i del Centre Obert Tria, va agafar la paraula per fer un recordatori dels diversos projectes que hi ha en marxa a la Fundació Comtal.
Seguint amb la sessió informativa, la Laura Herrero, tècnica de Comunicació i Captació, va fer una breu explicació del nou local, que entre tots/es estem intentant fer possible. I va enumerar totes les iniciatives que tenim engegades per recaptar fons, com el bloc Tria Espai o la pàgina migranodearena.org. Per últim, el Pere Vivancos, voluntari de la Fundació Comtal, ens va animar a tots/es, amb la seva experiència, a escriure al bloc Va de Vides.
Un cop finalitzat l’acte els assistents van poder gaudir d’un petit pica-pica mentre conversaven i compartien les seves ganes d’iniciar un nou curs.

Article fet per l’Olga Pérez i la Sabrina Luis, voluntàries del departament de Comunicació i del Centre Obert Tria.

Comentari

*