Barcelona ja ha encès els llums de Nadal, les botigues es decoren amb boles i pessebres, i a casa comença l’odissea de muntar l’arbre nadalenc. Però a la Fundació Comtal tenim un mes ple de dates importants per als voluntaris/es… A continuació deixem les més significatives:


TROBADA DE VOLUNTARIAT
Dijous 16, a les 18,30 hores, us esperem a la Fundació Comtal per fer una trobada formativa. Millorar sempre és important, per això realitzarem una dinàmica de treball on parlarem del nostre dia a dia i posarem en comú aquells aspectes que ajudaran a detectar els canvis que hem de fer a la nostra feina relacionada amb el Voluntariat.

Després, a les 21 hores, anirem al nostre local del carrer Fonollar a fer un  pica-pica. L’organització serà de la Fundació Comtal, però convidem tothom a que porti menjar. Aquest serà un moment molt positiu per compartir les experiències de cada dia i seguir-nos coneixent, parlar tranquil·lament i gaudir d’una estona junts/es.

Necessitem saber quants/es serem per començar a organitzar-ho tot. Per això,  demanem, si us plau, confirmació al correu voluntariat@comtal.org el més aviat possible!


DIA INTERNACIONAL DEL VOLUNTARIAT
La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza el 14 de desembre el Dia Internacional del Voluntariat que es farà al Palau de Pedralbes (Avd. Diagonal, 686). Començarà a les 19 hores i durant l’acte es lliuraran els Premis del Voluntariat i el Premi Eliseu Colomer; a més a més, el músic Eduard Domingo amenitzarà la vetllada amb una actuació musical.


EMBOLIQUEM JOGUINES DE NADAL
Els dies 14 i 15 de desembre embolicarem els regals de Nadal per als nens/es del Centre Obert Tria. Per aquesta raó necessitem tota l’ajuda dels voluntaris/es  que puguin venir d’11 a 13 hores al local de Gestió (C/Allada Vermell, 5).

TIÓ COMTAL
Una de les coses que no podíem deixar de banda al Nadal era la celebració del Caga Tió. Els infants de la Fundació Comtal estaran donant cops el dilluns 20 de 17 a 19 hores. Els nens/es podran compartir aquest moment amb l’equip de voluntaris/es que s’animi a participar-hi, i si aquests es porten bé potser deixem que estomaquin també al Tió.

Article fet per l’Olga Pérez, voluntària del departament de Comunicació.

Un comentari a “El Nadal és dels/les voluntaris/es”

  1. Aquest és el blog perfecte per a qualsevol persona que vulgui saber sobre aquest tema. Saps tant dels seus gairebé difícil de discutir amb vostè (no és que realment vull … jaja). Que sens dubte posa un nou gir a un tema s’ha escrit sobre això per anys. Una gran cosa, simplement genial!

Comentari

*