Solidaritat i compromís amb la comunitat. Aquests són dos dels adjectius que millor defineixen a Starbucks, una empresa que ha col·laborat moltes vegades amb diferents programes de la Fundació Comtal, i que una vegada més posa el seu granet de sorra per tirar endavant un dels nostres projectes.

Els i les voluntaris/es no ho van dubtar ni un moment: es van vestir de treball, van agafar els rodets i pintaren amb energia les instal·lacions del nou espai que en breu albergarà part dels nostres projectes.

Diuen que un més un és molt més que dos, i que la suma fa la forçaEn el nostre cas significa encara més, amb col·laboracions com la d´Starbucks estem una mica més a prop d’aconseguir el nostre gran repte de futur.

De fer possible que infants com la Joana puguin fer els deures en un bon entorn, de fer possible que joves com el Mourad realitzin tallers de cuina en unes bones instal·lacions…

Per a nosaltres i per als nostres infants i joves, el resultat d’aquest ajut és un somriure.

Comentari

*