Benvolguts voluntaris,

Benvolgudes voluntàries!

Com cada any, la Fundació La Roda, el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) i Fundació ONCE organitzaran el diumenge 29 de maig, d´11 a 19 hores, la 34a edició de la Tamborinada.

L’acte tindrà lloc, com és habitual, al Parc de la Ciutadella, i aquesta vegada estarà dedicat a l’educació en temps de lleure a través de l’esport. Els valors que transmet l’esport són els mateixos que els que promouen les entitats d’educació en l’oci: el joc, l’esforç, el treball en equip, les actituds proactives, la inclusió en un projecte comú…

Un any més, la Tamborinada serà divertida, educativa i inclusiva, i enguany, a més, es podrà gaudir d’una jornada esportiva. Serà un espai on es farà evident la importància del treball que fan les entitats d’educació en el lleure durant tot l’any, i any rere any. Allà també estarem nosaltres, de 10 a 13 hores, per si voleu venir a ajudar-nos o, simplement, visitar aquesta activitat tan divertida per als infants.

Per veure el programa complert feu click aquí.

Us hi esperem!

Comentari

*