Feia temps que en Raül volia visitar un parc d’atraccions. Moltes vegades havia sentit parlar de com s’ho passaven de bé alguns companys i companyes de classe quan hi anaven.

Havia escoltat que hi havia atraccions d’aigua, interminables tobogans i increïbles espectacles. Sempre ho comentaven a classe i ell deixava volar la imaginació.  Mai hi havia estat, encara que somniava amb anar-hi.

L’altre dia, per fi, va poder comprovar com era allò que tantes vegades havia somniat, i ho va fer per la porta gran. En Raül, amb els seus amics i amigues del Centre Obert Tria de la Fundació Comtal, van anar a Port Aventura.

Van passar un dia per al record en companyia dels seus/ves educadors/es i els/les voluntaris/es de l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” de Barcelona. Aquesta entitat va fer possible que infants com en Raül gaudissin d’un dia d’emocions i de màgia. Els regalaren les entrades, els convidaren a dinar i els acompanyaren durant una jornada que mai oblidaran.

Moltes gràcies per fer-ho possible!

Comentari

*