La Fundació Comtal participarà activament de la Diada de Sant Jordi posant dues paradetes de roses als indrets més emblemàtics de la nostra ciutat:

– La primera la trobareu al costat del Mercat de Santa Caterina. Els i les nostres joves es faran càrrec de la parada, fent difusió de la nostra feina i oferint els i les passejants roses solidàries.

-La segona estarà al costat de l’Hotel Condes de Barcelona (Passeig de Gràcia, 73) . L’hotel ens cedeix una ubicació excepcional i les roses més boniques…Nosaltres posarem les nostres mans i les millors energies perquè la jornada sigui tot un èxit.

Com pots ajudar-nos a fer-ho possible?

- Apropant-te als nostres estands i comprant roses solidàries.

Col·laborant com a voluntari/a a la paradeta de “venda de roses” que tindrem al Passeig de Gràcia. Farem diferents torns al llarg del dia. Si pots col·laborar envia un e-mail a comunicacio@comtal.org o truca al 93 295 46 36 (Laura Herrero) indicant en quin moment t’aniria millor venir-hi.

Amb el teu ajut, per Sant Jordi…regalarem somriures!

Comentari

*