Voluntaris, voluntàries!

Gràcies per acompanyar-nos a la paradeta de roses solidàries que vam tenir per Sant Jordi al Passeig de Gràcia.

Amb la vostra col·laboració la jornada d’ahir va ser un gran èxit. Tot i que el mati i les primeres hores de la tarda van ser fluixetes, al final el tema es va animar molt i vam aconseguir vendre totes les roses! Vam començar venent-les a 5 euros i després vam fer moltes promocions perquè la gent s’animés a comprar-ne.

Els i les passejants es van endur les roses solidàries més boniques de la zona (realment eren molt maques!) i van informar-se sobre la feina que fem a la nostra entitat. Fins i tot alguns/es van mostrar interès per realitzar tasques voluntàries, van portar-se díptics per col·laborar fent-se amics i amigues de la nostra entitat i van fer-nos donatius. Amb la suma de tot hem recaptat 910 euros nets, que aniran destinats als projectes educatius de la nostra entitat!

Això ha estat possible gràcies a una quinzena de voluntaris/es i els treballadors/es que van acompanyar-nos al llarg del dia. Us heu mostrat col·laboratius en tot moment i amb molta iniciativa. Gràcies per acompanyar-nos-hi i fer-ne difusió entre la vostra gent!

A més de les persones del carrer, molts/es clients/es de l’Hotel van endur-se la nostra rosa solidària. Som conscients que el manipulat de les roses va ser treballós i la venda complicada, però gràcies a la vostra feina molta gent va endur-se el “nostre segell” a casa i això té un gran valor per a nosaltres. A més, l’hotel es va quedar molt content i això ens obre portes per a futures col·laboracions.

En definitiva, ha estat una gran oportunitat de difusió, de sensibilització i de captació. Els tres ingredients de l’èxit.

Moltes gràcies per regalar somriures! XD

Comentari

*