El dia 4 d’octubre la Fundació Comtal va estar present a la festa final del projecte “Mirades sobre el Voluntariat” al Col·legi Sant Miquel. L’acte va comptar amb la presència dels representants de diferents entitats, que com la nostra participaren d’aquesta iniciativa, i dels alumnes dels instituts que s’aproparen a la feina  de la Fundació Comtal i realitzaren un vídeo per donar a conèixer la tasca dels seus voluntaris.

Durant la festa es van projectar els 10 vídeos, es va reconèixer la feina feta pels estudiants i es van lliurar els vídeos a les entitats. Després, un berenar al menjador de l’escola va servir per oferir a alumnes i entitats un nou punt de trobada un cop acabat el procés de creació dels vídeos.

Volem agrair la feina realitzada per les alumnes de l’Institut Maria Aurèlia Capmany, que van conèixer “in situ” la nostra tasca i que van crear un excel·lent material promocional per a l’entitat. També donem les gràcies a les diferents persones voluntàries, que un cop més hi posaren el seu granet de sorra, i a la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), La Caixa i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, per fer possible aquest projecte solidari i acompanyar-nos durant l’acte.

Us deixem unes imatges de la trobada.

Moltes gràcies!!!

Comentari

*