Un cop més, l’Espai Joan Lluís Casanovas va acollir la primera trobada de Voluntariat del curs, aquest cop sota la temàtica “El cicle del voluntari a la Fundació Comtal”.

Van assistir-hi més d’una vintena de voluntaris i voluntàries, i comptàrem amb la participació de l’Anna-bel Carbonell, directora de l’entitat, i la Mireia Ferré, responsable de Voluntariat, que exerciren el paper de mestresses de cerimònia. Seguint la temàtica de la trobada, van explicar les diferents fases per les quals passa un voluntari quan arriba a la Fundació Comtal. Com és acollit i incorporat a la seva tasca voluntària, com es forma i acompanya i, finalment, quan arriba el moment, com es desvincula.

Posant-se en un paper crític els participants van comentar com ells farien aquests processos, aportant idees i després posant-les en comú fent exercicis en grup. La dinàmica va funcionar força bé, mostra d’aquest èxit va ser que van sorgir vàries propostes que tindrem en compte per continuar millorant la qualitat de la nostra atenció cap a l’equip de voluntaris.

Un any més continuem treballant per empoderar el nostre Voluntariat. Teniu molt a dir i nosaltres molt bona predisposició en escoltar-vos!

Gràcies per acompanyar-nos-hi i dir la vostra!

Un comentari a “Empoderem el nostre Voluntariat!”

 1. Adrià Nyel
  08:07, 20.10.2012

  Ei9, per feina fa dies que no podia mirar el vostre blog, però les dues darreres entrades parlen de voluntariat.
  AQUESTA ÉS LA MERAVELLA DEL NOSTRE MÓN.

  Parlem de rescatar bancs, de retallades, de pujades d’impostos… i la millor resposta: el VOLUNTARIAT, la gratuïtat, quan els polítics i els banquers aprenguin de gratuïtat el món canviarà,.

  Amics i amgiues de la F. Comtal, gràcies per deixar-nos ser voluntaris, gratuïts…

  El vostre lema és “l’eduació, clau de futur” i.. podem afegir “la gratuïtat, la clau del canvi”

  El vsotre amic, Adrià Nyel.

Comentari

*