Gràcies a tots els voluntaris i col·laboradors per fer possible la Festa del Voluntariat d’ahir. A la comissió, per la dedicació, l’entusiasme i la bona organització, als voluntaris que vareu acompanyar-nos per compartir, un dia més, el vostre temps amb nosaltres, i als que no vareu poder venir, per estar igualment presents. A la Mireia, per orquestrar la festa, mobilitzar-nos i implicar-nos. A La Salle Comtal per convidar-nos i obrir-nos les portes per sopar allà. I, gràcies, també, al François, il·lustrador i educador del Centre Obert de la Fundació Comtal, per oferir-nos aquest detall que ens emportem com a record, i que recull l’ànima del que fem per oferir oportunitats de futur als infants, adolescents i joves que ho necessiten.

Un comentari a “La vostra implicació, clau de futur”

  1. Miguel Salinas
    15:02, 23.07.2013

    Muchas gracias a vosotros por todo el esfuerzo que realizáis durante el año.

Comentari

*