Tota una vida dedicada a l’ensenyament de la canalla a La Salle Gràcia. Estimació, coneixement, saviesa, empatia,… trobaríem una llista molt llarga de paraules per definir-te.
Vas estimar i estem segurs que et vas sentir estimat. Vas saber fer de professor, cap d’estudis i tornar a ser professor amb delicadesa, sense fer soroll, recolzant sempre els més joves. També amb la teves profundes conviccions cristianes, ens vas donar més d’una lliçó per estimar Déu, i amb ell, les persones que compartim cada dia la nostra feina, la família, el lleure.
Aquests darrers anys i procurant gaudir de la merescuda jubilació amb la Leo , les filles el nets, vas tenir també l’empenta per continuar donant-te als altres, fent voluntariat. A la Fundació Comtal et tenen ben present atenen al Punt d’informació Laboral o donant classes de suport escolar. Sempre al servei dels altres.
Estem molt empipats, has marxat abans del que volíem !!! Des d’avui el cel té un nou estel que de ben segur ens ajudarà.

Un comentari a “Amic Carles Rafart”

  1. Miguel Salinas
    13:38, 23.07.2013

    Sempre et portarem al nostre record!

Comentari

*