El Joan era d’aquelles persones amb una presència que no passava desapercebuda. És com si el veiés, tot cavallerós entrant per la porta de la Fundació Comtal, traient-se el barret i saludant-nos amb el seu somriure. Amb humilitat ocupava el seu lloc com a voluntari de recepció, atenent als diversos usuaris, els dimarts i els dijous al matí.

Ahir vam assistir a la cerimònia de la seva defunció. En veure la quantitat de persones de totes les edats que ocupaven l’església, vaig adonar-me que el Joan tenia el do de reunir a les persones al seu voltant. Havia estat empresari, col·laborava per a una causa solidària amb nosaltres, era pare, avi, persona estimada, coherent fins a l’últim dia amb la seva paraula i pensament. La seva particular energia i manera d’entendre la vida ens ha fet a tots poder créixer al seu costat. Des de la Fundació Comtal agraïm el seu compromís amb nosaltres fins a l’últim dia i tots els moments compartits. Sabem que allà on siguis brillaràs amb la teva força! Et trobarem a faltar!

 

Mireia Ferré, Responsable del programa de voluntariat

Comentari

*