Carta reis

 

Ha estat un Nadal especial, ple d’il·lusions fetes realitat. Moltes ja són tradició de la “casa”, com la preparació del Nadal amb una dinàmica d’advent, el cagatió, el sopar de Nadal i la celebració dels reis. Aquest any els nens estaven il·lusionadíssims, ja que ens van portar els regals que havien escrit els nens i joves a la carta de reis … ;-)

Aquest any ha estat també especial perquè hem menjat tots els nens del Crae amb l’equip de la Fundació, hem pogut anar de cap d’any a les fonts de Montjuïc, i a caminar pel Camí de les Aigües, a la piscina coberta… Els nens havien demanat també anar a l’skating, i dos dies a la neu a la Molina, i el somni també s’ha pogut fer realitat. Baixar en trineu, fer ninots de neu, estar a la muntanya …

Gràcies, de tot cor, per fer-ho possible!

 

Laura Rodríguez, educadora del Centre Residencial d’Acció Educativa

Comentari

*