Ara fa quasi un mes vàrem rebre, després de la celebració de l’Acte del 20è Aniversari, una carta escrita a mà, quina il·lusió, del José Juan Gustems, antic voluntari de la Fundació. Les seves paraules de reconeixement ens van reconfortar tant, que hem decidit amb el seu consentiment transcriure les seves paraules per compartir-les amb vosaltres.

 

Vull aprofitar la celebració del 20è Aniversari de la Fundació per enviar-vos quatre línies d’agraïment i felicitació.

D’una banda, gràcies per haver-me convidat a la celebració del 21 de maig. Em va agradar molt tornar a veure-us, encara que molt fugaçment i comprovar que aquell projecte educatiu d’ara fa vint anys tira endavant. Em vaig emocionar al sentir-me part de la història de la Fundació aportant el meu granet de sorra.

Per tant, gràcies per donar-me l’oportunitat de fer de professor de matemàtiques durant gairebé 10 anys (1996-2005).  Em va agradar molt fer aquella feina i vaig gaudir-ne molt.

D’altra banda, felicitar la Fundació com a entitat per continuar amb el projecte i haver crescut i haver-se consolidat com a referent de feina ben feta al barri i a la ciutat.

Estic molt content que hagueu fet 20 anys i tant de bo en feu molts més!

Un cop més moltes gràcies i felicitats.

Una abraçada forta i fins aviat.

José Juan Gustems

 

Comentari

*