GOT TALENT, EL CASAL D’ESTIU AL TRIA

Com cada estiu, a la Fundació Comtal Obrim per vacances i acompanyem els infants i joves del barri durant els mesos de juny, juliol i agost. Així, més de 100 nens, nenes i adolescents d’entre 3 i 17 anys participen en el casal, les colònies i els campaments, i gaudeixen d’unes vacances positives i transformadores.

Obrim per vacances és un projecte que dóna continuïtat a les activitats que el Centre Obert Tria fa durant tot el curs per ajudar a créixer els infants i joves que necessiten suport quan acaben l’escola. Va començar el passat 27 de juny i finalitzarà el 12 d‘agost, gràcies al suport de les administracions públiques, diferents fundacions privades, al gran equip d’educadors/es, voluntaris/es i col·laboradors/es.

A través del Got Talent i amb la intenció de transformar situacions de dificultat en oportunitats, despleguem les diferents activitats d’oci i educatives programades. La idea és que cada un dels participants pugui descobrir quin és el seu talent a través de la dansa, els tallers de música i l’esport, el dibuix i l’escriptura, les sortides a la platja, a la piscina o les excursions a la natura. Els infants viuen així les diferents activitats del casal com si estiguessin en un concurs. A partir d’unes instruccions, molt d’esforç i d’unes proves a assolir, treballen els seus forts i aconsegueixen punts que els fan arribar a la gran final, que se celebrarà l’últim dia del casal.

Però no només treballem la vessant de lleure i lúdica amb els participants, també ens assegurem que reben una alimentació sana i equilibrada durant les vacances. L’esmorzar, el dinar i el berenar estan inclosos en totes les activitats, i un grup de voluntaris/es s’encarrega, aquest any, de donar suport a l’equip educatiu i de preparar i dinamitzar l’espai del menjador.

Casals: El primer casal va començar el 27 de juny fins el 15 de juliol i compta amb la participació d’un total de 100 infants i joves. El segon es farà de l’1 al 12 d’agost amb 60 places.

Colònies i campaments: Durant 5 dies els nens i joves conviuran a una casa de colònies de Planoles, ubicada en un “espai natural protegit” que disposa de camp de futbol i voleibol, piscina i solàrium, saló polivalent, rocòdrom, tirolina e itineraris de natura. Un lloc en què gaudiran d’una experiència d’autonomia personal alhora que aprendran a compartir de manera grupal. Les colònies es faran del 22 al 26 de juliol per a un total de 50 infants de 6 a 12 anys, mentre que als campaments aniran més de 25 adolescents d’entre 13 i 16 anys.

No us perdeu l’àlbum de fotos amb les activitats que hem fet fins ara!