MÚSICA I SOLIDARITAT, UNA COMBINACIÓ PERFECTA

La nit del passat divendres va ser màgica, especial. Més de 400 persones ens van acompanyar en una nit de gospel i solidaritat organitzada per Proide i Fundació Comtal en el que és l’estrena de la marca La Salle Solidària.

TwOCats pel Gospel va ser el grup estrella amb el que vàrem comptar. Més de 15 anys de trajectòria i el seu pas pel programa Oh Happy Day de Tv3 l’avalen. Ara bé, no van estar sols, van tenir uns teloners de luxe. Alumnes de La Salle Gràcia i de La Salle Premià de Mar van oferir unes actuacions magnífiques que no van deixar ningú indiferent. De Premià, cal destacar el debut del grup gospel format per 38 alumnes i que va provocar que tota la platea s’aixequés de les cadires.

L’acte va ser conduït pel periodista i coach en comunicació i oratòria Jordi Gràcia. Va explicar amb testimonis i dades la tasca que duem a terme des de Fundació PROIDE i Fundació Comtal per donar oportunitats als infants i joves vulnerables de Catalunya, Togo, Perú, Guatemala i Madagascar.

Una nit de cançons plenes d’energia, alegria i sentiment, sense renunciar a la tasca de sensibilització i de captació de fons gràcies a la qual fem possibles els projectes. No et perdis l’àlbum de fotos!

Aquest concert no hagués estat possible sense totes les persones que ens han cedit el seu temps i han col·laborat de manera voluntària. A tots i a totes gràcies. I gràcies, molt especialment a:

  • Els alumnes del Cicle Formatiu en Vídeo discjòquei i so de La Salle Barceloneta. Ells es van encarregar de fotografiar, enregistrar i filmar tot l’acte. En breu compartirem la seva feina!
  • Els alumnes del curs d’hoteleria de Fundació Comtal. Ells van gestionar el servei de bar durant el concert i van preparar unes tapes boníssimes!
  • La Salle Premià, no només per col·laborar amb el gran grup de gospel sinó també perquè van llogar un mini-bus i va venir tota la delegació. Això és fer escola!
  • La Salle Gràcia per motivar el seu alumnat i fer una possible una gran actuació musical. Cal assenyalar que una de les intèrprets feia una setmana que s’havia trencat un dit… La Martina va patir però va sortir-se’n!
  • La Salle Bonanova i La Salle Horta, per la també important aportació material en forma de teatre i tarimes.
  • TwoCats pel Gospel per la seva actuació!
  • Al conductor Jordi Gràcia, que va gaudir moltíssim en la presentació de l’acte.
  • I al RCD Espanyol pel vídeo i la samarreta signada pels jugadors i al FC Barcelona per la samarreta signada pel Messi.

Sabies que… tots els beneficis del concert de gòspel es destinaran al projecte “Beques que donen oportunitats” de la Fundació Proide i la Fundació Comtal?

Si no vas venir al concert, encara pots col·laborar-hi suman-te al ‪#‎GivingTuesday, una campanya d’abast mundial que vol convertir aquest dimarts 1 de desembre en el dia amb més donatius de tot l’any. Fundació Comtal i PROIDE seguim treballant junts per sumar esforços i en el #GivingTuesday presentem un projecte conjunt.

No importa el lloc, importen les persones. Oportunitats educatives per a tothom.

boto_donacio_ara2