DESCOBREIX EL BENET CORNER

A la Fundació Comtal apostem per l’acció comunitària i el treball en xarxa perquè volem construir un barri sostenible, inclusiu i amigable, i ho fem creant espais de socialització i integració positius.

Seguint aquesta línia d’actuació, a la Fundació Comtal hem iniciat un nou projecte: l’espai “Benet Corner”.

RACÓ VERD “BENET CORNER”

El Benet Corner és un espai obert situat entre el carrer Rec Comtal i el Passatge de Sant Benet. El districte de Ciutat Vella de l’Ajuntament de Barcelona ens l’ha cedit temporalment per tal de posar en marxa un jardí comunitari i donar-li un ús formatiu, lúdic i d’integració mitjançant la implicació de la comunitat.

L’execució del projecte s’ha dividit, principalment, en dues grans fases: l’habilitació i neteja i, l’embelliment, manteniment i dinamització de l’espai.

Per desenvolupar les tasques inherents a la primera fase del projecte, hem comptat amb la col·laboració estreta dels joves integrants del Programa Construeix-te de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal,  que han treballant de valent per deixar el terreny net, llis i llest per començar la fase d’instal·lació i plantació.

Durant el procés d’embelliment de l’espai, han col·laborat diversos grups d’infants, joves i famílies de la Fundació Comtal, així com veïns, veïnes i gent voluntària.

Al BENET CORNER, els i les alumnes aprenen sobre alimentació saludable, productes de proximitat, cuina econòmica, herboristeria i relaxació mentre experimenten i es diverteixen al jardí.

 

Estigueu atents i atentes perquè us anirem informant de tot el que estem fent amb el propòsit de construir un districte verd, acollidor i transformador!

Junts, #ReescrivimFutur.