CAT | ESP

Privacitat

El simple fet de navegar per aquest web no suposa la recollida de cap dada de caràcter personal.
Només es recullen de caràcter personal quan l’usuari completa algun dels formularis inclosos en el web o, voluntàriament, es posa en contacte amb nosaltres.

La finalitat del tractament és gestionar les dades necessàries per fer efectiva la seva col·laboració amb la fundació i/o atendre la petició plantejada.

Les dades que es sol·liciten a l’usuari en els formularis de recollida tindran caràcter obligatori llevat que s’indiqui el contrari en el formulari corresponent. En el cas que l’usuari no els faciliti, no podrà atendre’s la seva sol·licitud.

A l’omplir el formulari autoritzes a que les teves dades entrin a formar part d’un fitxer confidencial i automatitzat propietat de la Fundació Comtal. Pots accedir, modificar o cancel·lar les teves dades dirigint-te al c./ Amadeu Vives, 6 – 08003 de Barcelona, a través del correu electrònic comtal@comtal.org o per telèfon 932 954 636 (Segons LOPD 15/99).

Back to Top
Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem encantats! Tel. 93 319 98 55 • Fax 93 295 46 36 • email comtal@comtal.org

Subscriu-te!

Estigues  informat/da de totes les activitats de la Fundació
ENVIA
close-link
Estigues informat/da de totes les activitats de la Fundació
X