RECOLLIDA DE DIPLOMES DEL PROGRAMA DE BEQUES

Un any més, participem en l’Acte de lliurament de diplomes del programa Beques escolars del curs 2014-2015 i que va organitzar la Fundació Catalunya – La Pedrera el passat 22 de juny.

L’Auditori de La Pedrera i la Sala Gaudí es va omplir de joves, educadors i famílies de les entitats participants per escoltar a la Sra. Marta Lacambra, directora de la Fundació, donar la benvinguda, i sentir el testimoni d’una antiga jove becada, la Oumayma El Hichou. En acabar, el Sr. Lluís Farrés, director de l’Àrea de Coneixement i Recerca, va conduir el lliurament de diplomes als joves becats de totes les entitats participants. Aquest curs, han estat un total de 2.440 nens i nenes els beneficiaris de les beques escolars.

El Sr. Xavier Orteu, Director d’Insercoop, i el Sr. Germán Ramón-Cortés, President de la Fundació Catalunya-La Pedrera van tancar l’Acte i van convidar a tots els participants a fer-se la tradicional foto al pati de l’auditori. Abans d’acomiadar-nos, vam poder gaudir d’un refrigeri i vam compartir una estona plegats.  Aquesta és la foto de família.

_MG_6544

El Programa de Beques Escolars va ser creat l’any 2002 per la Fundació Catalunya-La Pedrera amb l’objectiu de proporcionar unes condicions econòmiques i socials adients per al col·lectiu de nens i nenes en risc o situació d’exclusió social, ajudant-los a assolir la formació necessària per accedir al món laboral en millors condicions i incrementar així la seva taxa d’ocupació.