UN ANY MÉS, UN ESTIU IMMILLORABLE

Ja arriba l’octubre, les vacances d’estiu ens queden molt lluny, però a la nostra retina guardem un milió de bons moments viscuts amb tots els que han participat a l’estiu Got Talent. Per això, no volem tancar la porta de l’estiu sense recordar alguns d’ells.

Com cada any, tot comença quan acaba el cole. Monitors, educadors, voluntaris i l’equip de les diferents àrees de la Fundació van com a bojos d’un costat a l’altre  preparant-ho tot per a què els infants i joves del Casc Antic de Barcelona passin un estiu immillorable.

El casal d’estiu ha estat el tret de sortida per als més de 160 nens que esperaven impacients les activitats i sortides que els hi teníem preparades. I les colònies i els campaments han estat els encarregats d’allargar l’estiu fins a meitats d’agost. El que els nens volen és el mateix que volem nosaltres, riure, compartir, descobrir, sortir fora de la ciutat, gaudir del sol i fer totes les capbussades possibles a rius, piscines i platges.

Us garantim que ens ho hem passat d’allò més bé i al mateix temps, hem aconseguit complir el nostre objectiu últim: donar-los una alternativa d’estiu fora dels carrers, afavorint i reforçant el seu aprenentatge, ensenyant-los a compartir i a relacionar-se amb els demés i compensant les desigualtats socials que viuen a la zona on la Fundació opera.

La seva il·lusió és la nostra, per això aquest estiu com tants d’altres, hem compartit alguna cosa més que il·lusió. Ara només podem dir GRÀCIES. Sense l’ajuda de tots vosaltres res d’això hagués estat possible. GRÀCIES a la Fundació Bancària “la Caixa”, a la Generalitat de Catalunya, a l’Ajuntament de Barcelona, a la Fundació Probitas, a la Fundació Educo i, sens dubte, a tots els voluntaris i col·laboradors per la seva inestimable labor. GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE UN ANY MÉS!

Un tast de l’estiu

Com us hem dit, vam organitzar de tot per a tots, gimcanes al barri en busca de proves. Sortides i excursions a la natura, on vam tenir més d’un ensurt per l’aparició de famílies de porcs senglars. Anades i tornades a la platja i a les piscines de la ciutat per fer front a la calor que hem tingut aquest estiu. Sortides sorpresa com la que vam fer a l’Illa FantasIa o al Camp del Barça i moltes coses més. Però, com bé diuen, una imatge val més que mil paraules, així que us deixem unes quantes per a què ho jutgeu vosaltres mateixos!

Anem al Pantà de Vallvidriera amb els joves
Tots a l'Illa Fantasia
Visita al Camp Nou

Moltes gràcies!