UNA TROBADA INTERGENERACIONAL

El passat divendres 24 de juliol el grup de joves del Construeix-te va oferir un menú degustació de migdia a les persones grans del centre de dia de la Fundació Roure. L’objectiu d’aquesta acció va ser contribuir al benestar dels veïns del Casc Antic, i es va portar a terme gràcies a la col·laboració de Migrastudium i de la Xarxa Laboral d’aquest districte.

‘Cuina jove per a la gent gran’, una activitat original i solidària que no només afavoreix la inserció social i laboral dels joves participants a través de la formació i la orientació professional; també fa possible accions comunitàries que aposten per l’intercanvi generacional i el veïnat.

Així, 30 persones grans del centre ubicat a  la Plaça Marquilles 6, de Barcelona, van poder tastar i valorar la presentació, el gust i el servei de tots els plats del menú degustació i d’estiu, preparat tenint en compte tots els aspectes de la dieta adequada al col·lectiu de la gent gran.

L’activitat va ser tot un èxit, els joves van poder posar en pràctica tot el que havien après durant la càpsula formativa i els usuaris del centre de dia van gaudir d’un menú excepcional, i de la frescor i la companyia dels joves estudiants. Enhorabona a tots!

IMG-20150724-WA0012 (3)

IMG-20150724-WA0006
IMG_2272